Dry Aged Beef

Kiezen op ras en rijping
Meer uitlegKiezen

Wat is Dry Aged

Dry Aged vlees is gerijpt op de juiste temperatuur en in de beste klimatologische omstandigheden. Het vlees verliest zo op een gecontroleerde vocht waardoor de smaak intenser wordt zonder aan sappigheid of malsheid in te boeten. Hoe langer de rijping, hoe intenser de smaak.

6 rassen

Millevaches heeft Dry Aged van 1, 2, 4 of 4 weken en langer en van de rassen Limousin, Aubrac, Black Angus, Main d’Anjou, Blonde d’Aquitaine en Rubia Gallega. Het Limousin- , Aubrac- en Black Angus-gerijpt vlees is van eigen wei.

Gewicht

Het vlees wordt in stukken van 300, 500, 800, 1000 of meer gekapt. Het precieze gewicht varieert en de prijs die we u hier meegeven is dan ook bij benadering. Aan de kassa in de winkel betaalt u de juiste prijs voor het juiste gewicht.

Pin It on Pinterest