Vlees van eigen wei
Directe lijn
Millevaches is een slagersatelier in Schilde, Hoogstraten en Malle maar ook een boerderij in Mainsat, op het Plateau de Millevaches in Frankrijk. De directe lijn tussen boerderij en slagersatelier garandeert niet alleen puur natuurvlees van het hoogste niveau. Vlees van eigen wei zorgt er ook voor dat de prijs correct blijft en de smaak top.
Familie van MON en EDEL
Het slagersatelier en de boerderij van Millevaches behoren tot de familie van de restaurants Món op ’t Eilandje in Antwerpen en Salons van Edel in Wilrijk. Het vlees van Millevaches wordt in de restaurants geserveerd en de chefs maken op hun beurt volgens hun recepten kant-en-klare bereidingen voor het slagersatelier: klassiekers en verrassingen. Altijd van culinaire kwaliteit voor een correcte prijs.
Echte smaak
Het rundsvlees van Millevaches is van Limousins, Charolais, Saler, Piëmontees of Aubrac-koeien die enkele keren hebben gekalfd. Het varkensvlees van Cul Noirs en Mangalica. Het zijn één voor één authentieke rassen die voor vlees zorgen dat – zoals het hoort – echt smaakt, met de complimenten van boer en chef. Voor de Cul Noirs heeft Millevaches zelfs een heel eigen kweeklijn opgestart, net omdat het zo’n uniek ras is met zo’n unieke smaak.