Kijken, proeven en bestellen

Welkom in onze winkel Naar ons aanbod

Live gekapt & gesneden

De winkel en het atelier van Millevaches op ’t Eilandje hebben we ingericht met de beste materialen en machines die de kwaliteit van ons vlees ere aandoen. In de winkel willen we tonen wat en hoe we het doen en waar ons vlees vandaan komt. Daarom hangen we onze karkassen ook ten toon in de gekoelde vitrine vooraan, op de kaai in de schaduw van het MAS. Daarom versnijden en kappen we ons vlees ook ‘live’ op de blokken midden in winkel. Daarom stallen we ons vlees ook breeduit in onze togen en snijden we al onze charcuterie vers voor de ogen van al wie komt kijken en bestellen.

Omdat ons vlees ons veel waard is hebben we de nieuwste koelsystemen in onze togen laten installeren om het in de beste omstandigheden te kunnen bewaren en tonen. Langs de trap en de karkassen in de vitrine staat rechts de toog met vers vlees en verderop liggen onze eigen charcuterie en streekproducten.  Langs de muurzijde hebben we een rij meeneemproducten en onze kant-en-klare gerechten-toog die direct vanuit de traiteurskeuken wordt bijgevuld. Afrekenen gebeurt achteraan.

“Naar de slager gaan, is bij Millevaches niet zomaar naar de slager gaan. Of u nu voor een broodje voor uzelf of voor gerijpte steaks voor al uw vrienden komt.”

Tonen

Bij Millevaches laten we zien wat we verkopen en vertellen er graag meer over.

Hakken

Voor grote stukken vlees wordt de hulp van de slager uit het atelier ingeroepen. Kwestie van dat kostbare stukje vlees precies op gewicht te hakken.

Verpakken

Omdat vlees van goeie kwaliteit kostbaar is, vinden we bij Millevaches ook dat we dat zo moeten verpakken.

Proeven

Centraal in de winkel staat een Berkel-snijmachine zoals ze die 100 jaar geleden maakten. Bij Millevaches gebruiken ze die om proevertjes te snijden.

Wegen

De weegschalen van Millevaches zijn heel precies en de klant kan perfect meekijken naar hoeveel precies wordt afgewogen.

Contacteer ons

Godefriduskaai 12
2000 Antwerpen
Tel. 03 22 555 66
Mail: info@millevaches.be

Openingsuren: 9:00 tot 19:00
Zondag van 9:00 tot 13:00

Maandag gesloten

Volg ons

Blijf op de hoogte van het leven op de boerderij van Millevaches, het aanbod in de winkel, de nieuwigheden in het atelier, de specials van de chefs, …

  • Tik hier je e-mailadres in.

Pin It on Pinterest