Proeven van Millevaches

Lekker van de foodtruck

Millevaches heeft een foodtruck met daarin een Josper geïnstalleerd. Die zorgt voor een volle, rokerige smaak en een heerlijke korst op het vlees. Onze chefs bakken ter plekke hun specialiteiten van eigen wei: worstjes, hamburgers, steaks maar ook culliniare hapjes met vers gebakken vlees. De Millevaches-foodtruck vindt u op events in Antwerpen en in en rond Schilde. Waar en wanneer vindt u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wezel Culinair

6 september 2019 - 16:00 - 8 september 2019 - 23:30

Sinds 2010 staat september in ’s-Gravenwezel niet alleen meer voor het begin van een nieuw schooljaar, maar ook voor een sfeervol en gezellig orgelpunt van de zomer. Het gastronomische evenement is de laatste jaren uitgegroeid tot een succesvolle vaste waarde binnen de foodiewereld en trekt de culinaire interesse van  duizenden bezoekers uit de ruime omgeving van Antwerpen.

In 2019 komt Wezel Culinair terug met hetzelfde concept maar ‘new style’, m.a.w. meer gekruid en op smaak gebracht. We schuiven een aantal honderden meters op, worden grootser en anders in opstelling. Ook de look & feel zal bijgesteld worden naar de hedendaagse trends.

Uiteraard behouden we wel het sfeervolle karakter.

Gegevens

Begin:
6 september 2019 - 16:00
Einde:
8 september 2019 - 23:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.wezelculinair.be/

Locatie

Wezel Culinair
Festivalweide, De Kaak
's-Gravenwezel, Antwerpen 2970 België
+ Google Maps
Site:
https://www.wezelculinair.be/

 

Pin It on Pinterest