Selecteer een pagina

Klassieke en nieuwe smaken

Ons aanbod

Vers vlees

Bij het binnenkomen van de winkel ligt het verse vlees rechts. Het vleesaanbod is naast rund en varken van eigen wei en atelier compleet met verschillende verse kippen, lam, andere runds en varkensproducten en wild in het seizoen.

Kip aan 't spit

Achteraan in de winkel staat een kippenrotisserie en worden er elke dag stevige kippen geregen, geroosterd en gebraden. Ze worden in de traiteurskeuken verwerkt en zijn natuurlijk ook voor de klanten om mee te nemen. Warm of koud. Makkelijk te combineren met de kant-en-klare groenten en aardappelgerechten in de zelfbedieningstoog.

Compleet

Om het compleet te maken staat langs de muurzijde van de winkel een assortiment wijn, olie en sauzen die Millevaches aanbeveelt. Zo is een feestmaal of een lekkere hap snel meegenomen.

Gerijpt vlees

Voor het kapblok staat in de winkel de rijpingskast met daarin grote stukken Limousin, Aubrac, Black Angus, … Van een week, twee weken, drie weken of vier weken oud en ouder. Op de juiste temperatuur en vochtigheid ‘rijpen’ daar de kostbare stukken vlees en winnen ze aan smaak, en malsheid. Het is vlees op z’n best.

Charcuterie

Verder naar achter is de charcuterietoog van Millevaches met alleen maar de beste charcuterie en eigen bereide gerechten en salades. Als beleg om mee te nemen of op een brooodje.

Bereide gerechten

De vers bereide gerechten uit de traiteurskeuken van Millevaches staan achteraan: allemaal klassiekers zoals ‘Balletjes in tomatensaus’ en ‘Vol-au-vent’ op culinair niveau voor een correcte prijs.

Kant en klaar

Links aan de muurzijde van de winkel staan twee grote koeltogen met vacuüm verpakte kant-en-klare gerechten uit de traiteurskeuken van Millevaches. Klassiekers en verrassingen met vlees, groenten en extra’s apart te kiezen en eventueel te combineren met het verse vlees en de bereide gerechten uit de verstogen of de gebraden kip van het spit.
Bekijk het leven van onze dieren op de boerderij

Contacteer ons

Godefriduskaai 12
2000 Antwerpen
Tel. 03 22 555 66
Mail: info@millevaches.be

Openingsuren: 9:00 tot 19:00
Zondag van 9:00 tot 13:00

Maandag gesloten

Volg ons

Blijf op de hoogte van het leven op de boerderij van Millevaches, het aanbod in de winkel, de nieuwigheden in het atelier, de specials van de chefs, …
  • Tik hier je e-mailadres in.
  • Wij bewaren uw mailadres enkel en alleen om u de nieuwsbrief van Millevaches te sturen. Uw gegevens worden niet gedeeld met anderen en veilig bewaard. Op uw eenvoudige verzoek kan u die laten verwijderen door een mail te sturen naar info@millevaches.be. Telkens u de nieuwsbrief ontvangt, kan u zich ook uitschrijven.

Pin It on Pinterest